Szállítási feltételek

Szállítási feltételek

Megrendelések teljesítése

A megrendelt terméket a visszaigazolástól számított 2-3 munkanapon belül az ország egész területén kiszállítjuk.

Szállítási díjak

A szállítás költsége termékcsoportonként, gyártónként, termékenként eltérő lehet a súlyok, vagy kiemelt akciók miatt. Az aktuális kiszállítási díjról minden esetben a kosárban tud tájékozódni, még a megrendelés előtt.

Szállítási alapdíjaink

  • Személy abroncsok 1.640,- Ft / db
  • Kisteher abroncsok 1.640,- Ft / db
  • Ipari abroncsok 3.810,- Ft / db
  • Mezőgazdasági abroncsok 3.810,- Ft / db
  • Alufelni 1.640,- Ft / termék
  • Lemezfelni 1.640- Ft / db
  • Motorgumi 1.640,- Ft / db
  • Tehergumi 3.810,- Ft / db
  • Tömlők, kiegészítők 1.640,- Ft / db


Fenti díjak bruttó egységárak.


A szállítási díjak tartalma: a futárszolgálat munkanapokon, két külön napon egy-egy alkalommal megkísérli a kiszállítást. Amennyiben az első alkalommal nem találja otthon a címzettet, értesítőt hagy, amin rajta van a sofőr elérhetősége. Ezt követően közvetlenül a szállítást végző személlyel lehet egyeztetni az időpontról. Telefonos értesítést, SMS-t nem tartalmaz a díj. Ilyen jellegű igényeket továbbítjuk a szállítási megrendelőben, de a futárszolgálat sofőrjétől függ, hogy a rugalmasabb szolgáltatás érdekében elvégzi ezt a feladatot.  


Termékek kifizetése

Előre utalás

Utalás során a termék foglalásba kerül, majd a vételár beérkezését követően kezdődik meg a kiszállítási folyamat. Előre utalási szándékát megrendeléskor a megjegyzés mezőben tudja jelezni. 

Helyszíni fizetés, utánvét

Futárszolgálat által történő kiszállításnál a szállító cég felé kell a termék árát a szállítási díjjal együtt megfizetni. Ez történhet készpénzben, vagy bankkártyával. Budapest és Pest megye egyes településein saját gépkocsival végzünk kiszállítást, ebben az esetben csak a készpénzes fizetési mód biztosított. 

Általános információk

A dnp.hu nem gumiabroncs szereléssel foglalkozó műhely, hanem házhozszállításra specializálódott webáruház. A megrendelt gumiabroncsokat és felniket a visszaigazolást követően kerülnek feladásra, a futárszolgálat esetleges késlekedéséért felelősséget nem tudunk vállalni.

A kiszállítással kapcsolatos speciális igények, mint telefonos egyeztetés a futár részéről, sms a kiszállítás napján, stb. hatással vannak a szállítási költségekre, illetve a kiszállításra vállalt határidőkre. Ezeket az igényeket a visszaigazoláskor egyeztetjük, vagy külön ajánlatot küldünk a megrendelő felé.

A megrendelésre küldött automatikus visszaigazoló e-mail, a hatályos fogyasztóvédelmi törvények szerint nem minősül szerződésnek, csupán csak egy tájékoztató, hogy a megrendelés sikeresen beérkezett a rendszerünkbe. Megrendelésnek a dnp.hu által visszaigazolt igények minősülnek.

A rendszerünk esetleges meghibásodása miatt hibás áron megjelenő, vagy készlethiányos termék megrendelését nem tudjuk teljesíteni. Minden ilyen esetben tájékoztatjuk Önt, és megpróbáljuk a megrendelt terméket mással helyettesíteni. 

További információk megtalálhatóak az Általános Felhasználási Feltételekben.

Kiszállítást végző partnereink

GLS General Logistics Systems Hungary Csomag-Logisztikai Kft.

 GLS csomagkövetés


DPD Hungária Kft

DPD csomagkövetés